China Trading va pune la dispozitie tot pachetul de servicii pentru a beneficia de un import in siguranta pentru marfurile dumneavoastra din China.

  • Receptie si depozitare. Dispunem de depozite la Guangzhou si Yiwu pentru marfa dumneavoastra, astfel incat veti fi lipsiti de griji in ceea ce priveste receptia si depozitarea marfii.
  • Asistenta in China. In cazul in care doriti sa calatoriti in China pentru a vizita fabricile din domeniul care va intereseaza, va oferim intreaga gama de servicii de asistenta pe teritoriul Chinei: preluare de la aeroport, insotire la fabrici, traducere, negociere daca este cazul, etc.
  • Transport international si local. Firma noastra este agent IATA, va oferim prin urmare cele mai bune tarife pentru transport aerian, transport maritim full container sau grupaj.
  • Reprezentare in vama si intocmirea documentatiei. Firma noastra detine birou de comisionariat vamal in zona aeroportului Otopeni, astfel incat marfurile vor ajunge la dumneavoastra in siguranta, fara a fi nevoie prezenta dumneavoastra in vama.