China Trading ofera servicii complete de transport in format Full Container, LCL Grupaj sau aerian.

  • Serviciul maritim containerizat FCL reprezinta cel mai popular serviciu de transport la nivel mondial din China. Oferim servicii full container door-to-door, preluam marfurile direct din depozitul furnizorului si le livram la usa clientului oriunde in Romania. La cerere, ne ocupam de toate formalitatile vamale de import.
  • Serviciul grupaj LCL. Serviciul nostru de grupaj LCL ofera solutia eficenta si ieftina pentru o incarcatura mixta intr-un container, chiar daca clientul are un volum mic de marfa de la mai multi furnizori din China. Consolidam partidele de marfa primite de la furnizori in depozitele noastre din China si dupa deconsolidarea in Romania livram marfa cu logistica proprie catre clientul final.
  • Transport aerian de marfa. Orice companie mizeaza pe timpul cel mai scurt in care marfa sa din China ajunge de la fabrica furnizorului pana la cumparator. In aceste situati serviciul de transport marfa aerian de la China Trading se dovedeste o alegere economica si dinamica. Timpul scurt pentru incarcare face acest serviciu sa fie unul flexibil si eficent.