Societatea noastra îndeplineşte, în baza Autorizaţiei nr. emisă de Direcția Generală a Vămilor – A.N.A.F., formalităţi vamale în numele clientilor persoane fizice sau juridice, în calitate de comisionar în vamă.

Serviciul consta în efectuarea formalităților vamale în vederea punerii în liberă circulație a marfurilor pe numele acestuia , acestea constand în prezentare la vamă, depozitare, declarare la vamă.

Prin utilizarea acestui serviciu, nu este necesară prezența dvs. în nici o etapă a vămuirii.

Prin utilizarea serviciului de comisionariat vamal prezenta dumneavoastra la o subunitate postala cu asistenta vamala nu este necesara. Firma noastra va va reprezenta in mod direct in relatia cu autoritatile vamale si va efectua formalitatile vamale in numele dumneavoastra la nivelul Biroului Vamal.

In situatia in care optati sa nu utilizati serviciul de comisionariat vamal prestat de firma noastra, în calitate de destinatar/expeditor, vă revine integral responsabilitatea îndeplinirii formalităţilor vamale in prezenta functionarilor vamali care isi desfasoara activitatea la nivelul punctului vamal.

După efectuarea formalităților vamale în numele dvs. de către firma noastra – comisionar vamal, distribuirea trimiterii se efectuează la adresa indicata de dumneavoastra.